Velká tipovací soutěž

Velká tipovací soutěž

Tipnete si?
Web SvětFormule.cz pro vás ve spolupráci s Formule1.phorum.cz připravil tipovací soutěž na letošní sezonu Formule 1. Můžete tipovat vítěze jednotlivých závodů i celého šampionátu.

Stačí kliknout na odkaz tipovací soutěže, zaregistrovat se a po přihlášení můžete tipovat.

formule1.phorum.cz

Doporučujeme přečíst si pravidla.

Stručně shrnutá pravidla zní:
Tipovací soutěž na jednotlivé závody – tipuje se první startovní řada, kdo zajede nejrychlejší kolo a pořadí první desítky jednotlivých závodů. Hodnotí se, jak přesně jste jezdce na jednotlivé pozice tipovali – pokud váš tip byl přesný, získáváte 5 bodů. Pokud jste se spletli o jedno místo, máte 3 body a pokud o dvě, máte 1 bod. Hodnotí se tipy na jednotlivé závody a na závěr sezony je vyhlášeno pořadí tipujících soutěže na jednotlivé závody. Protože ten, kdo by neměl možnost tipovat všechny závody nemá šanci na celkové vítězství, započítává se 17 nejlepších tipů z 19 závodů.

Mimo to, před GP Španělska proběhne tipovací soutěž na výsledek šampionátu – tipuje se první desítka celkového pořadí mistrovství světa jezdců a první šestice poháru konstruktérů. Bodovací systém je stejný. Po skončení sezony se také tato tipovací soutěž vyhodnotí .

Absolutním vítězem tipovací soutěže se stane ten, kdo získá nejvíce bodů v obou tipovacích soutěžích.

Výsledky jednotlivých kol budeme průběžně zveřejňovat na našich stránkách SvětFormule.cz,  Formule1.phorum.cz a na našem Facebook profilu.

Aby soutěž byla zajímavější, SvětFormule.cz připravil pro úspěšné tipující ceny v podobě slevy na nákup v eshopu na stránkách SvětFormule.cz.

Vítězové jednotlivých tipovaček (jedna Velká cena) dostanou slevu 50 Kč.
Vítěz tipovačky na mistra světa dostane slevu 500 Kč.
Celkový vítěz tipovaček na Velké ceny dostane slevu 500 Kč, druhý slevu 300 Kč a třetí slevu 100 Kč.
Absolutní vítěz dostane slevu 1000 Kč.
Slevy je možné slučovat. 

Tak na co ještě čekáte?

Sdílejte na:
Zavřít