Lotterer je s prvním dnem v Belgii spokojený

Lotterer je s prvním dnem v Belgii spokojený

Nováček ve startovním poli André Lotterer byl s prvním dnem na belgickém okruhu Spa velmi spokojený, i když byl nejpomalejší ze všech jezdců na dráze.

Německý pilot byl před závodním víkendem v Belgii oficiálně oznámen jako náhrada za Kamuie Kobayashiho v kokpitu stáje Caterham, s největší pravděpodobností se bude jednat pouze o stáž na tento závodní víkend.

V dopoledních jízdách byl dokonce rychlejší než stájový kolega Marcus Ericsson, v odpoledním tréninku už ale na švédského parťáka nestačil.

„Jsem s dnešním dnem velmi spokojený,“ nechal se slyšet dvaatřicetiletý závodník. „Dnešní první trénink pro mě byl opravdu velmi dobrou zkušeností, velmi rychle jsem si zvykl na vůz a teď jen stačí optimalizovat můj styl jízdy.“

„Vzhledem k tomu, že se jednalo o mou první jízdu s tímto vozem, šlo vše podle plánu, měl jsem z vozu opravdu velmi dobrý pocit. Musíme takto intenzivně pokračovat v práci i v nadcházejících dnech a pomoci týmu zlepšit letošní vůz,“ řekl dále německý pilot.

„I druhý páteční trénink probíhal podle plánu, nakonec jsme ale museli zastavit o něco dříve kvůli technickým problémům Učil jsem se hlavně o nových pneumatikách a o chování vozu, takže celkově jsem s prvním dnem v novém prostředí opravdu velmi spokojený,“ dodal.

Sdílejte na:
Zavřít