Arrivabene: Jsme silný tým, nikdy se nevzdáme!

Arrivabene: Jsme silný tým, nikdy se nevzdáme!

I když boj o mistrovský titul je v tomto roce s největší pravděpodobností fuč, Maurizio Arrivabene nechce o odepsané sezoně nic slyšet. Morálka ve Ferrari je prý dobrá a tým hodlá i nadále bojovat.

Ferrari vstupovalo do letošního ročníku s velkými očekáváními, ovšem jsme na přelomu sezony a italský tým je rozhodně nenaplnil. Stáj z Maranella stále čeká na první letošní vítězství a namísto souboje s mistrovským Mercedesem má co dělat, aby za sebou v Poháru konstruktérů udržela Red Bull.

„Vždy jsem říkal, že jsme tým plný bojovníků a velmi silný tým,“ pustil se do motivačního proslovu po ne zrovna vydařených závodech šéf stáje Maurizio Arrivabene. „Škoda, že Sebův výkon dnes nestačil na víc, ale Kimi jednoznačně ukázal, proč jsme mu předložili novou smlouvu,“ rozpovídal se v rozhovoru pro italský Sky.

Ital si neodpustil pár poznámek ani k souboji v závěru závodu, kdy si to Kimi Räikkönen rozdával s Maxem Verstappenem. „Z boxové zdi jsme se spojili s vedením závodu, ale vždy jsou tu nějaké výmluv. Vždy existují nějaké výjimečné okolnosti, na které se potom odvolávají. Z mého pohledu jsou výjimečné okolnosti ve chvíli, kdy na závodní dráhu začne pršet. Ale už bych tohle téma nechal tak, jak je,“ řekl dále Arrivabene.

„Není pravda, že by se morálka v našem týmu zhoršila. Jsme silný a jednotný tým a nikdy, zdůrazňuji nikdy, se nevzdáváme,“ dodal.

Sdílejte na:
Zavřít