Magnussen věří, že body získá i v Malajsii

Magnussen věří, že body získá i v Malajsii

Kevin Magnussen doufá, že společně s týmem Renault naváže na úspěšné tažení závodem v Singapuru a stejně tak bude bojovat o zisk mistrovských bodů na malajském Sepangu.

Dánský závodník vybojoval pro Renault druhé nejlepší umístění v letošní sezoně a zároveň druhé umístění na bodovaných příčkách. Po sedmém místě z Ruska dojel Kevin Magnussen na okruhu Marina Bay desátý a věří, že na tyto úspěchy naváže i během příštího závodního víkendu v Malajsii.

„Bylo to uspokojující a celý tým byl potěšený. Pro všechno to znamenalo ohromnou vzpruhu,“ hovoří Magnussen o zisku mistrovského bodu během noční show v Singapuru. „Vím moc dobře, jak všichni v továrně i na závodním okruhu tvrdě pracují a tohle je ta nejlepší možná odměna.“

„Musíme se však i nadále zlepšovat a doufejme, že podobný výsledek se nám povede zopakovat i v Malajsii,“ řekl dále Dán, který měl během posledního závodu problémy s pitným režimem. „Měl jsem velkou žízeň a zjistil jsem, že ve své lahvi nemám vůbec žádnou vodu. V jednom z nejteplejších závodů celého ročníku je to něco, co vás opravdu nepotěší. Snažil jsem se to ale vytěsnit z mé mysli a soustředit se jen na jediný úkol – dovést vůz bezpečně do cíle,“ dodal jezdec Renaultu.

Sdílejte na:
Zavřít