Fanoušci tvoří Hamiltonovu novou helmu. Jezdec už má 8 tisíc návrhů!

Fanoušci tvoří Hamiltonovu novou helmu. Jezdec už má 8 tisíc návrhů!

Lewis Hamilton na svém Instagramu požádal fanoušky, aby mu pomohli s tvorbou vzhledu přilby pro rok 2017. Za několik dní příznivci vytvořili přes osm tisíc návrhů.

Začátkem roku požádal trojnásobný mistr světa své fanoušky na sociální síti Instagram, aby mu pomohli s designem přilby pro sezonu 2017. Během několika dní se s hashtagem #LH44design objevilo přes osm tisíc příspěvků, ze kterých musí Lewis Hamilton vybrat ten nejhezčí.

Požadavky britského jezdce jsou jednoduché. Helma musí být stylová, inspirující, kultovní a poutavá. Ostatní už nechal na kreativitě návrhářů. Jedinou podmínkou bylo to, že na přilbě musí zůstat loga důležitých sponzorů Hamiltona.

Prohlédněte si návrhy přileb pro Lewise Hamiltona od fanoušků

Vítěz této soutěže se může těšit na repliku helmy v životní velikosti, kterou dostane na jedné z velkých cen během roku 2017 a to osobně od Lewise Hamiltona. Ten ji navíc ozdobí svým vlastním podpisem.

„Wow, přes 8 tisíc návrhů. Díky všem za toto úsilí,“ napsal Hamilton na svůj Instagram. „Je to velká spousta návrhů. Musíme se na to podívat a vítěze oznámíme během příštích dnů,“ dodal.

Sdílejte na:
Zavřít