Sauber přeskočil všechny ostatní. Letošní vůz představí jako první!

Sauber přeskočil všechny ostatní. Letošní vůz představí jako první!

Stáj Sauber dnes oficiálně potvrdila, že vůz pro sezonu 2017 představí už 20. února. To tým katapultovalo mezi prémiového debutanta pro tento ročník.

Sauber nechystá žádnou velkou akci, tweet z oficiálního profilu týmu prozrazuje, že 20. února se dočkáme jen několika prvních snímků nového vozu C36. Fanoušci se nemohou dočkat, stáj totiž jako první ukončí spekulace a odhalí to, jak budou rysy jednotlivých modelů pro sezonu 2017 vypadat.

Stáj ve svém příspěvku potvrdila již delší dobu známou věc. Monoposty pro rok 2017 budou pohánět motory Ferrari. Na závodní trať vyjedou vozy poprvé 22. února a to během filmovacího dne ve španělské Barceloně.

„Náš tým již tvrdě pracuje na definitivním postavení vozu a všichni čekáme na první nastartování nového motoru, které plánujeme už příští týden,“ uvedlo vedení stáje z Hinwilu. Týmy mají během jedné sezony právo na dva filmovací dny v průběhu celého roku, během jízd ale nesmí překonat celkovou ujetou vzdálenost 100 kilometrů.

10 DAYS TO GO! Be ready for the first images of the Sauber C36-Ferrari on 20 February 2017! >> https://t.co/s7pAYD04Gy #F1 pic.twitter.com/is4xbC5tvS

— Sauber F1 Team (@SauberF1Team) 10. Februar 2017

Sdílejte na:
Zavřít