Sauber odhalil svůj nový vůz i nové zbarvení!

Sauber odhalil svůj nový vůz i nové zbarvení!

Tým Sauber je druhým týmem, který odhalil svůj nový vůz pro sezonu 2017. S vozem C36 přichází i nové zbarvení monopostu.

Williams minulý týden překvapil vypuštěním počítačového renderu nového vozu se svým klasickým Martini zbarvením. Nicméně stále je to jenom počítačový model. Sauber je nyní prvním týmem s opravdovou fotografií nového vozu. Ten má na sobě vzrušující nové zbarvení s kombinací modré, bílé a zlaté. Stejně jako v předchozí sezoně tedy do pole přinese tolik postrádané ne-černé barvy.

Obrázků bylo během dne vypuštěno více. Podobně, jako Williams, i zde je vůz částečně zahalen do stínů, především zadní část vozu, kde letos dochází k velkým změnám, které ale týmy z pochopitelných důvodů zatím nechtějí ukázat. I tak toho lze z obrázků poznat hodně.

Přední křídlo zkosené po stranách dozadu dává letošním vozů dravější vzhled a Sauber není výjimkou. Základ křídla je černý, zatímco postranní panely modré a křidélka krásně zlaté. Co se zakončení nosu týče, stejně jako vloni tým zůstal u vzhledu „prstu“ nebo „frňáku.“

Vstupy pro vzduch v bočnicích mají jsou relativně malé, i když to může pouze tak vypadat díky zbarvení. Můžeme si všimnout také černé „žraločí ploutve“ za air-boxem, kterou letos zvolí většina týmů. Zadní křídlo už není tolik vidět, ale rozhodně je poznat jeho nižší posazení, tvarované pilíře a zkosení dozadu. Dalších krásných detailů si můžeme všimnout kolem bočnic.

Velmi zajímavý je air-box nad hlavou pilota, který je prostředním pilířem rozdělen na dva. Tento design už jsme v minulosti několikrát viděli.

Celkově vůz vypadá velmi uhlazeně a relativně „hubeně“ s těsnou zadní částí. Nové zbarvení vozu vypadá velmi svěže a oproti minulému roku méně těžkopádně a jednoduše. Zlatá a bílá modrý základ velmi dobře doplňují. Článek budeme aktualizovat o další fotografie.

Sdílejte na:
Zavřít