VirtualGP: Piloty tuto sobotu čeká Spa-Francorchamps

VirtualGP: Piloty tuto sobotu čeká Spa-Francorchamps

Tuto sobotu nás čeká už třetí závod sezony ze dvanácti, do kterého jako lídr šampionátu půjde Martin Štefanko. Po návštěvě Imoly a Nürburgringu je na řadě další legendární trať, totiž Spa-Francorchamps

Tuto sobotu nás čeká už třetí závod sezony ze dvanácti, do kterého jako lídr šampionátu půjde Martin Štefanko. Jako obvykle kvalifikace začíná ve 13:10 a závod ve 14:00. Komentovaný livestream závodu můžete sledovat zde.

 

Michal Šmídl z Big Shocku bude opět chtít vzít vedení šampionátu do vlastních rukou, ale Martin Štefanko z Republic of Gamers se určitě jen tak vedení nevzdá. Do boje o titul se konečně bude chtít zapojit i Jaroslav Honzík, který na třetím místě ztrácí kvůli nepovedenému prvnímu závodu.

V jezdeckém složení nás čeká jedna změna. Zatímco Daniel Liščák zůstane ve voze TP-Link i pro tento závod, Michal Blažek z týmu BenQ se bohužel závodu nebude moci zúčastnit a místo něj za volant usedne Karel Baško, který má s Virtual GP zkušenosti už z minulých ročníků.

Na Spa-Francorchamps, legendární belgické trati dlouhé přes 7 kilometrů, nás čeká 22 kol. Připomínám možnost nejenom během závodu, ale také kdykoliv jindy, kouknout na naší Live Mapu, kde můžete sledovat časy závodníků a kde se na trati nachází.

Jako vždy ještě během závodu můžete hlasovat pro Jezdce dne, tedy toho, kdo podle vás podal nejlepší výkon. Nezapomeňte také opět zaslat své tipy do naší soutěže o luxusní švýcarské hodinky Certina.

Sdílejte na:
Zavřít