Právě vychází nový magazín pro fanoušky F1. A opět je zdarma, jen za cenu poštovného

Právě vychází nový magazín pro fanoušky F1. A opět je zdarma, jen za cenu poštovného

Výpravný 68stránkový magazín NA FORMULI 2017 je průvodcem právě začínající sezónou mistrovství světa formule 1. Podrobně představuje všechny zúčastněné týmy, jezdce a poskytuje čtenářům obsáhlý výklad nových technických předpisů pro rok 2017.

V rozhovoru s Lewisem Hamiltonem se dozvíte o ambicích čtyřnásobného mistra světa a týmu Mercedes v letošním roce. Prostor je věnován i Berniemu Ecclestonovi a jeho životní pouti v F1. Tomáš Richtr se vyzpovídá ze vztahu ke své lásce – formuli 1 a velký článek je věnován patnáctiletému výročí prvního a zatím posledního českého jezdce ve formuli 1 Tomáši Engemu. 

Magazín seznamuje s kompletní nabídkou zájezdů na velké ceny, i s cenami vstupenek. Informuje o českých a slovenských webech zaměřených na formuli 1 a poskytuje hodnocení závodních okruhů pohledem expertů F1.

Šéfredaktorem magazínu je bývalý šéfredaktor F1 Racingu Marek Hlava. Vydavatelem je největší česká cestovní kancelář specializovaná na zájezdy formule 1 CK Prima Italia.

Při včasném objednání jej obdržíte poštou do zahájení letošní sezóny formule 1 v pátek 24. 3. 2017.

V případě zájmu nám zašlete osobní údaje (jméno, příjmení a adresa) na email info@svetformule.cz a my vás budeme informovat o dalším postupu. Magazín je zdarma, platíte pouze poštovné (40 Kč v České republice, 70 Kč na Slovensko).

 

Sdílejte na:
Zavřít