Formule 1 zůstane na placených kanálech minimálně do roku 2020. Stále na Sport 1 a Sport 2

Formule 1 zůstane na placených kanálech minimálně do roku 2020. Stále na Sport 1 a Sport 2

Program jednotlivých velkých cen šampionátu Formule 1 budeme minimálně do roku 2020 vídat i nadále na stanicích Sport 1 a Sport 2. Televize to oficiálně potvrdila se startem nové sezony.

Přímé přenosy Formule 1 na televizních stanicích Sport 1 a Sport 2 lákají stále víc. Od roku 2015, kdy stanice začaly závodní seriál přenášet, sledovanost stabilně roste. Sezonu 2016 sledovalo o téměř čtvrtinu více diváků než tu předchozí.

Diváci se mohou i v nadcházející sezoně těšit na to, že jim ze všech závodních víkendů neunikne ani vteřina. Na stanici Sport 1 budou moci již v pátek sledovat přímé přenosy tréninkových jízd. Na stejné stanici budou moci sledovat i sobotní kvalifikační klání. Vrchol pak přijde v neděli, kdy se fanoušci mohou na stanici Sport 2 těšit na přímé přenosy ze samotných Velkých cen a také na oblíbená hodinová předzávodní studia.

Hodina plná rozborů, analýz ale i ostrých názorových přestřelek bude v režii tradičního česko-slovenského komentátorského týmu ve složení: Tomáš Richtr, Števo Eisele a Josef Král coby hlavní expert. Doplňovat je budou Richard Gonda, Štefan Rosina a Jan Charouz. Stanice pro diváky chystají i spoustu novinek, které přímé přenosy ještě více zatraktivní.

Zdroj: Sport TV

Sdílejte na:
Zavřít